Sunday 19 June 2016

Cacoom Pacoom Maxi

Cacoom Pacoom Maxi zadao mi je malo više muke, iako za moj pojam još nije dovršen i već vidim neke skore promjene koje ga čekaju! Dnevni boravak je moj omiljeni dio stana, najviše zbog grafike na zidu koju sam sama naslikala u navali kreativnog ludila!  Iskreno , bilo me malo strah jer nikad nisam slikala po zidu , a pogotovo ne  u ovako velikom formatu, ali na sreću nisam imala nezgodnih intervencija tijekom cijelog procesa, osim par kapljica crne boje po licu! Dnevni dio stana nema prozora i samim tim smanjena je dnevna svjetlost ,pa sam se bojala da će slika možda ˝ugušit˝ prostor, ali dapače, dala mu je određenu dozu šarma i umjetničkog štiha! Moderno je,neuobičajeno i svima odmah zapne za oko! Da sam išla na varijantu vješanja  slika po zidovima,  mislim da bi potrošila puno više novca ,jer budimo iskreni dobre slike  poprilično su skupe, a u ovom slučaju od jedne ne bi bilo neke velike koristi! Ovako sam za nekih 180 kuna kupila Dulux uzorke boja i tri dana uživala stvarajući pravo malo umjetničko djelo! Po prirodi sam veliki kreativac i nije mi  nikakav problem boraviti zatvorena u stanu i deset dana,ako radim nešto zanimljivo! Imperativ je oduvijek bio da svira dobra muzika, komad sira, čaša vina  i po mogućnosti da me nitko ne ometa dok ne završim sve što sam zamislila! U stvarnom životu to je gotovo nemoguće i  pretenciozno i zapravo  rijetko tko si može priuštiti da se opušteno i bez stresa  bavi svojim strastima i hobijima! Ali eto, imam tu sreću u životu da uspijem nekako ostavrit sve svoje zamisli i želje!
Idemo dalje!
Ovu slatku retro fotelju  pronašla sam  jedno jutro u pohodu na Reto centar koji kao i second hand shop posjećujem barem jednom tjedno ,a u  Utilis dizajnu udahnuli smo joj novi život.Pazili smo da bude autentična i zadrži svoj prvobitni izgled! Naljepnicu za zid  na žarulje naručila sam iz jednog malog londonskog dučanćića i odlično su sjele na zid u blagavaonici! Pločice u kuhinji su također kupljene u Credo centru  i cijenom su poprilično prihvatljive.Inače u Credu imaju odličnu ponudu keramike i sanitarija u toj mjeri da se jednostavno nemoguće odlučit!
Spavaća soba je u svijetlim tonovima, prozračna i komodna, bez previše detalja osim par keramičkih ukrasa na policama u zidu, a laminatni pod kao i ukrasne lajsne naručila sam iz Rijeke , a firma se zove Driada d.o.o. .
Klasične socijalističke gradnje, dugačak  a uzak,  balkon je bio pravi izazov! Pretvorila sam ga u  malu oazu na kojoj se rado doručkuje, ispija prva jutarnja kavica i dočekuju prve zrake sunca! Drvene podne obloge kao i ostali balkonski namještaj nabavili smo u Ikei.Sve u svemu ponosna sam što sam uređenje završila u  zadanom roku , što nije bilo nekih većih grešaka u cijelom procesu i što je ovaj projekt bio dobra odskočna daska za baviti se dalje ovim poslom! Već sam dobila neke nove poslovne ponude i suradnje kojima se neizmjerno veselim, premda sam dušom i tijelom već na godišnjem odmoru! Fotografije potpisuje mladi i talentirani Hrvoje baković Photo.
a vi kao stručni žiri možete napisati kako vam se sviđa!
Do sljedećeg tipkanja, stojte mi dobro
Veki












Slike:Hrvoje Baković Photo




4 comments:

Kimiweisting said...

Jako lijepo i ovaj enterijer osmišljen,:)sve najbolje,udaljem poslu!

Ana said...

Pozdrav,

Da li se moze znati di su kupljene grafike koje vise po zidovima u dnevnom i spavacoj?

Hvala!

Unknown said...

Etsy!

vardinahaasch said...

The best casino games, and bonuses.
Best slots in the 광주광역 출장안마 world · Slotomania - 충청남도 출장안마 Slots Empire · Slot Hunter 시흥 출장샵 - Slot Machine 양주 출장샵 Online · Slot Machines for Fun 나비효과 · Free Vegas Slots.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...